O nama... - Gorski kotar pansion, smještaj i prehrana Čabar, Gorski kotar

Idi na sadržaj

O nama...

Gorski kotar pansion je obiteljski pansion i restoran koji postoji i posluje već 47 godina. Trudimo se pružiti našim gostima malu oazu mira u zelenom srcu Hrvatske, u koju će se gosti ponovo vraćati. Gorski kotar pansion U svojoj ponudi nudimo smještajne jedinice s kupaonicama, salu u kojoj se održavaju zabave / vjenčanja / sastanci te restoran s domaćom kuhinjom.

Domaća kuhinja sastoji se u pripremi tradicionalnih jela čabarskog područja te korištenje domaćih namirnica, namirnica iz obližnjih Opg-ova. Na našim jelovnicima ne nalazi se često brza hrana (osim prema želji gostiju) već goranski štrukli, domaći suhomesnati proizvodi, pastrve iz rijeke Čabranke, pita od domaćih jabuka, salata iz vrta, domaći krumpir i slično. Trudimo se zadržati prepoznatljiv oblik domaćeg kojem se ljudi uvijek rado vraćaju. U prizemlju pansiona nalazi se velika sala sa 80 sjedećih mjesta te se kod nas često održavaju skupštine, sastanci, domjenci i dr. Prostor je kvalitetno ozvučen te sa svojim razglasnim sistemom vrlo se brzo pretvara u salu za zabavu, proslave, vjenčanja i novogodišnje proslave. Svojim gostima nudimo; smještaj u kojem gosti imaju komfor i udobnost te prije svega mir. Osim odmora i gastronomskih delicija, za sve zaljubljenike prirode pružamo i mogućnost aktivnog odmora.

Aktivni odmor zamišljen je kao otkrivanje / istraživanje sredine boravka; šetnja šumom, obilazak vidikovaca Čabarskog područja, planinarenje na Tropetarsku stijenu, šetnja dolinom rijeke Čabranke, obilazak dvorca Zrinski, obilazak Kuće Vesel, odlazak na Svetogorsko svetište, izlet na izvor rijeke Kupe, hranjenje jelena na hranilištu Milanov Vrh. Odlazak na navedene destinacije dogovara se pravovremeno sa domaćinom.

Za kraj, možemo sažeti da Vam nudimo oazu mira i adrenalina u šumama Gorskoga kotara! Sve prema Vašim željama… dođite i uvjerite se…

GORSKI KOTAR PANSION LOKACIJA
Šumarska 1, Kozji Vrh,
51307 Prezid, Gorski kotar, Hrvatska
GORSKI KOTAR PANSION GPS
Latituda - 45.617800 / Longituda - 14.593100
45°37'4.08 N / 14°35'35.16 E
GORSKI KOTAR PANSION EARTH VIEW
GORSKI KOTAR PANSION MAP VIEW
DRUŠTVENE MREŽE
© Gorski kotar pansion
Kozji Vrh, Šumarska 1,
Gorski kotar, Hrvatska
Iban HR1823400091111176809
Oib 14460386351
Swift PBZGHR2X
Povratak na sadržaj